Tilaus- ja sopimusehdot

NÄMÄ EHDOT TULEE HYVÄKSYÄ ENNEN TILAUKSEN HYVÄKSYMISTÄ!

Suurin osa tuotteistamme ovat räätälöityjä, eli mittatilauksesta tehtäviä tuotteita!

Räätälöidyillä tuotteilla ei ole kuluttajansuojalain vaatimaa vaihto- tai palautusoikeutta muussa tapauksessa kuin ainoastaan valmistusvirheen sattuessa.

Hyväksymällä nämä tilausehdot vakuutat olevansi täysi-ikäinen (yli 18-v.) tai huoltajan suostumuksen ostotapahtumalle saanut Suomessa asuva henkilö.

Jos tilauksessa ilmenee ongelmia, ilmoitamme asiasta asiakkaalle ensi tilassa sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu seuraamaan tilauksensa kulkua siitä sähköpostista, jonka hän on tilauksensa yhteydessä antanut, ja vastaa tietojensa oikeellisuudesta. Emme lähetä kirjeitse ilmoitusta ongelmallisesta tilauksesta, jos asiakkaan toimesta annetut asiakastiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat virheellisiä.

TILAUS
* Tuotteita voi tilata sivustolta suoraan lomakkeen kautta tai erikseen sähköpostitse.
* Tallennamme antamasi tiedot verkkosivusta riippumattomaan rekisterijärjestelmään, jota ylläpitää Kizzas-netti. Katso tarkemmat tiedot Rekisteriselosteesta.
* Tilaus on sitova, kun klikkaat tilauslomakkeen Tilaa-näppäintä tai kun vastaanotamme sähköpostisi.
* Sähköpostilla tehdyistä tilauksista lähetetään lasku PDF-muodossa siihen osoitteeseen, josta sähköposti on meille tullut. Laskuun lisätään käsittelykulu. Sähköposti sisältää tarkemmat ohjeet laskun maksamiseen.
* Uniikkipipojen valmistajalla on oikeus purkaa kauppa, jos maksuehdot asiakkaan ja kauppiaan välillä eivät täyty.

TILAUSVAHVISTUS
Jokaisesta sivutolta tehdystä tilauksesta lähtee samantien vahvistus sähköpostiin, kun se on saatettu loppuun. Jos vahvistus ei syystä tai toisesta saavu, Uniikkipipot.fi velvoittaa asiakasta ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun (info@uniikkipipot.fi) tilausvahvistuksen saamiseksi.

MAKSUTAVAT
Voit maksaa ostoksesi tilisiirrolla ja luottokortilla (PayPal/Moneybookers). Toimipaikalta noudettaessa maksuksi käyvät myös käteinen ja korttimaksut.

HINNAT
Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€) ja ne sisältävät arvonlisäveroa 24%. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen muutoksiin.

TOIMITUS
Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen. Tilaukset toimitetaan sitä mukaa kun niistä saatu maksusuoritus on saapunut tilillemme. Verkkopankkimaksulla maksettujen tilausten toimitusaika on noin 5-20 arkipäivää. Emme lähetä tuotteita postiennakolla.

PALAUTUS
Asiakas sitoutuu ottamaan yhteyttä kauppiaaseen joko sähköpostitse tai puhelimitse, jos tuote halutaan palauttaa. Vastaamme sähköpostitse tehtyyn ilmoitukseen antamalla tarkemmat ohjeet palautukseen. Laitamme palautusohjeen myös jokaisen tilauksen mukana. Palautusohjeen voi katsoa myös omista tiedoistaan, kun on kirjautunut asiakastililleen.

Yhteydenotot voi hoitaa myös puhelimitse. Puhelun hinta määräytyy operaattorikohtaisesti normaalin matkapuhelinhinnaston mukaisesti. Emme veloita puheluista erikseen.

Perus-tuotteilla on (ei räätälöidyillä) 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä alkaen, kun se on saapunut asiakkaalle. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön ja uudelleen myytävässä kunnossa. Palautettu tuote tarkastetaan kun se on saapunut meille. Rahat palautetaan 7-20 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta täysimääräisenä takaisin asiakkaalle. Uniikkipipot.fi ei korvaa asiakkaalle palautuksesta aiheutuvia kuluja.

Palautusoikeutta ei ole käytetyillä, myyntikelvottomilla sekä räätälöidyillä tuotteilla.

VAIHTO-OIKEUS
Perus-tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus, jos tuote halutaan vaihtaa esim. väärän koon tai värin takia.
HUOM: ei koske erikoisvärejä, ja omavalintatuotteita.
Vaihto-oikeus alkaa siitä päivästä lähtien, kun tilaus on saapunut asiakkaalle. Toivoisimme asiakkaan ottavan yhteyttä asiakaspalveluumme asian hoitamisen helpoittamiseksi. Tarkista aina tuotteen mitat ennen kuin teet tilauksen!

VALMISTUSVIRHE
Asiakas sitoutuu tarkastamaan saamansa tuotteen heti, kun se on saapunut perille ja ilmoittamaan mahdollisesta valmistusvirheestä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian (5 vuorokauden sisällä) joko sähköpostitse (suositellaan) tai puhelimitse. Kaikilla tuotteilla on valmistusvirheen sattuessa palautusoikeus. Tuote tulee kuitenkin palauttaa siinä kunnossa, kuin se on meiltä lähtenyt. Emme vaihda/korvaa käytössä ollutta tuotetta. Valmistusvirheen sattuessa toimitamme asiakkaalle maksutta uuden tai korjatun tuotteen. Takaamme kuitenkin, että tuotteemme kestävät normaalia kulutusta ja pesua.