Tilaukset / Tietosuojaseloste

* Tuotteiden tilaaminen tapahtuu joko sähköpostitse tai kunkin tuotteen kohdalla olevan kaavakkeen kautta. Kaavakkeessa on tarkemmat tiedot, jotka tarvitsemme tilaukeen.

* Tilausta varten ei tarvitse rekisteröityä sivustolle, vaan tilauksen voi tehdä luomatta asiakastiliä.

* Tarvitsemme tilausta varten ensin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, myöhemmin osoitteesi. Emme voi viedä tilausta loppuun, jos esim. sähköpostiosoite on väärin. Puhelinnumeroasi saatetaan tarvita tilauksen toimitukseen esim. pekettiautomaattiin.

* Puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Uniikkipipot ei lähetä myöskään suoramarkkinointiin liittyviä viestejä yhteydenottovälineisiin!

* Yhteystiedot säilytetään Uniikkipipot.fi-rekisterissä, jota hoitaa Kizzas-netti. Rekisteri ei ole yhteydessä internettiin, ja se on salattu pääkäyttäjän tunnuksilla sekä palomuurein. Rekisterin yhteyshenkilö on Minna Laamanen, 0451312665.

* Yhteystiedot pyydetään ainoastaan kaupantekoa varten helpottamaan tilauksen kulkua.

* Maksu tapahtuu tilisiirrolla verkkopankin kautta, tai PayPal-palvelua käyttäen. Sivustolla ei ole toistaiseksi muille verkkomaksuille erillistä mahdollisuutta.